O NAMA

o-nama

Fabrika čarapa „Imsaplet-Zr“ osnovana je 1995. godine kao mala porodična firma, koja danas nakon dvadeset godina kontinuiranog rada može da se pohvali raznolikim proizvodima vrhunskog kvaliteta plasiranih kako u državi tako i u inostranstvu.

Savremena tehnologija, domaća proizvodnja i pamuk vrhunskog kvaliteta ključni su aduti i zvezde vodilje naše kompanije.

Naš asortiman obuhvata pamučne čarape rađene u širokoj paleti boja i dezena, prikladne za sve uzraste i sva godišnja doba!

Kao kompanija trudimo se da ostanemo verni materijalima koje koristimo i da svojim kupcima obezbedimo pristupačne i kvalitetne čarape od čistog pamuka.

Danas kompanija uspešno sarađuje sa velikim brojem trgovinskih lanaca u zemlji kao što su „Gomex“, „Per Su“, „Mikromarket“, „Idea“, „Roda“.

Takođe, sarađujemo i sa velikim brojem malih trgovačkih radnji širom Srbije, a pored toga naši proizvodi se izvoze u sve bivše jugoslovenske republike, kao i u zemlje Evropske Unije.

Sarađujemo sa trgovinskim lancem „Plodine“ iz Hrvatske, a vec dugi niz godina radimo sa veleprodajama „Tekstil“ Vrgorac i „Marwin“ Mostar.

Ukoliko imate butik, veleprodaju ili maloprodaju tekstila, radujemo se da sa Vama ostvarimo uspešnu saradnju.

Poslednih par godina svi u kompaniji se trudimo da obezbedimo rast proizvodnje i prodaje. To smo postigli zaposljavanjem mladog stručnog kadra koji svoje znanje i ideje nesebično ulazu u razvoj kompanije. Na tu činjenicu smo posebno ponosni i upravo je to ono što nas izdvaja od konkurencije.
Emil Šarvari
vlasnik Imsaplet doo