O NAMA

o-nama

Fabrika čarapa „Imsaplet-Zr“ osnovana je 1995. godine kao mala porodična firma, koja danas nakon dvadeset godina kontinuiranog rada može da se pohvali raznolikim proizvodima vrhunskog kvaliteta plasiranih kako u državi tako i u inostranstvu. Savremeni mašinski park i stručan kadar, obučavan u Italiji, omogućavaju vrlo preciznu izradu ali i raznovrsne načine tkanja, koji čarapama daju dodatni kvalitet. Naši proizvodi su rađeni u širokoj paleti boja i dezena.
Proizvodni program obuhvata pamučne čarape namenjene deci i odraslima, koje su proizvedene od najfinijih uvoznih prediva što našim proizvodima daje prepoznatljiv kvalitet.
Uspešno saradjujemo sa velikim brojem trgovinskih lanaca u zemlji kao što su „Gomex“, „Per Su“, „Mikromarket“, „Idea“, „Roda“, takodje i sa velikim brojem malih trgovačkih radnji širom Srbije. Pored toga otpočinjemo saradnju sa trgovinskim lancem „Plodine“ iz Hrvatske, a vec dugi niz godina radimo sa veleprodajama „Tekstil“ Vrgorac i „Marwin“ Mostar. Naši proizvodi već dugi niz godina izvoze se u sve bivše jugoslovenske republike, kao i u zemlje Evropske Unije, dok je u planu saradnja sa Nemačkom, Rusijom i Amerikom.

Poslednih par godina svi u kompaniji se trudimo da obezbedimo rast proizvodnje i prodaje. To smo postigli zaposljavanjem mladog stručnog kadra koji svoje znanje i ideje nesebično ulazu u razvoj kompanije. Na tu činjenicu smo posebno ponosni i upravo je to ono što nas izdvaja od konkurencije.
Emil Šarvari
vlasnik Imsaplet doo